fredag den 25. februar 2011

Hampton blomstershow i England

Mens jeg venter på forår... for foråret starter jo på tirsdag:) Det er jeg helt sikker på:) Jeg sad lige og kiggede på billeder  fra sidste år, for at blive lidt i forårs humør eller bare at drømme lidt. Juli 2010 var vi en tur på Hampton i England til det årlige plantemarked. Det var kanon varmt ca. 32 grader, hvem kunne ikke bruge det lige nu? Jeg må bare vise et billeder af de skønne Allium, selv har jeg mange Allium i haven, de er bare så super skønne. Et lille forårs kom nu snart suk. God weekend derude Anne Gine

9 kommentarer:

 1. Hold da helt op, hvor er de flotte de allium, særlig den nederste på billedet. I efteråret lagde jeg lige omkring et par hundrede allium, så jeg er meget spændt på floret, når det engang kommer.

  Ha' en dejlig aften ;-)

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at se, hvor forskellige Allium i grunden kan være. Hvordan er England egentlig i juli? Hos os er roserne jo toppet så snart vi kommer 10 dage ind i juli, og de plejer jo at være foran i England. Hvad er din oplevelse? Skal man for alt i verden forsøge at lægge ferien fra sidste uge i juni?

  SvarSlet
 3. WAUW - de var flotte.

  Hav en dejlig weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Hej Marie-Louise.
  Jeg må indrømme at jeg ikke har set så meget efter roser, og har kun været på plantemarked for at se på stauder. Men det hele er jo lidt foran i england så måske ferie fra midt juni.
  Anne Gine

  SvarSlet
 5. Hold da ferie, ejj hvor er de flotte,...det var det, jeg mangler i min have :)
  Tak for inspirationen :)

  God weekend

  Iben

  SvarSlet
 6. Hvor flot. Det er sådan noget, som man bare taber underkæben over.

  SvarSlet
 7. Så flott:) skulle gjerne kommet meg på hampton en gang...*drømmer* SÅ hyggelig at du ville legge deg til som følger hos meg. Jeg har liksom ikke helt kommet i gang med mitt eget haveliv enda, men nå er frøene bestilt og snart er det full fres, og da full fres på bloggen også, med gleder og frustrasjoner:) Jeg legger meg til som følger hos deg, høres ut som et flott sted du har, som jeg gjerne skulle ha vært innom når jeg engang er i danmark:) Ha en flott dag:) Klem

  SvarSlet
 8. Rigtig, rigtig flotte, dem bliver jeg også nød til at have i min have.....

  SvarSlet
 9. Ja de er ikke til at leve uden:) Anne Gine

  SvarSlet