lørdag den 26. marts 2011

Lungeurten blomstre

Så er Lungeurten så småt begyndt at blomstre. En skøn stauder til skygge bedet:)

6 kommentarer:

 1. Det var det den hed!! jeg fik luget mit ene bed det med lungeurten, og jeg kunne bare ikke komme på, hvad den hed. Min lungeurt Leopard har store fede knopper, så det er lige før de springer ud.

  Hvad hedder den kønne hvide du har på billedet??

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 2. Skønt med noget der blomstre nu.
  Jeg var i bilka i torsdags, der stod 6 fine juleroser til 89 kr, dem blev jeg nød til at eje, de står flot ude i bedet...

  SvarSlet
 3. Hej Madam Bæk. Lungeurten hedder Sissinghurst white. jeg har også en skøn blå der hedder Blaues Meer. Og jeg har arvet en rød lungeurt (ved ikke hvad den hedder) af min mormor:)
  Og Conny Ja jeg er også selv vild med juleroser, de er også gode i krukker lige nu, så kan de blive plantet ud når de er færdige med at blomstre:) En anden god forårsstauder er Kærmindesøster, den er super sød:)

  SvarSlet
 4. Lungurt....gad vide om min stadig er der ude under æbletræet.......må på søndagsjagt :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Den hvide har jeg haft før - og ledt efter!!Jeg må eje den. Kan den mon sendes?? Mine brogede er der også nu, men ikke den rent blå endnu.

  SvarSlet
 6. God søndagsjagt Frøken Solhat:) Engang imellem kan man godt være i tvilv om man stadig har sine lungeurt, det virker som om de forsvinder og så pludselig voula! De kan også godt brede sig med frø. og Ja Lavendel de kan godt sendes, vi sender dog uden jord og potte. Du kan se mere på www.staudecafeen.dk God søndag Anne Gine

  SvarSlet