søndag den 16. december 2012

Andet end stauder og dog!

Ja det er jo mest stauder jeg skriver om, men i dag får I lidt andre billeder - håber det gå an. Men jeg indrømmer med det tøvejr vi har fået, ja så har jeg sået staudefrø i dag - jeg snød dog lidt for jeg stod i køkkenet og såede, for derefter at sætte potterne i drivhuset med lidt sne på. Rigtig god 3. Advent


Staudefrøbogen fra frø til staude - går rigtigt godt og er nu også begyndt at komme ud i forretninger - og den kan også bestilles hjem i din lokale Bibliotek

8 kommentarer:

 1. Fine fotos og sprøde hyacinter - du er 100% tilgivet;0)

  Dejligt din bog kommer frem i verden - håber snart selv at kunne bladre en godt og grundigt igennem...

  Julehilsner og dejlig søndag fra
  Katinka

  SvarSlet
 2. Smukke opstillinger, og godt det går godt med salget af din bog.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej, jeg beundrede også dine opstillinger, det ser rigtig lækkert ud især farverne! Jeg blev glad på dine vegne over, at det går godt med din bog. Tillykke!

  SvarSlet
 4. Jeg tror vi er mange havebloggere, som viser andet en billeder fra haven i tiden - der sker jo ikke så meget derude lige nu.
  Skønt at din Staudefrøbog sælger godt - jeg håber og regner med, at den ligger under træet den 24. så jeg glæder mig til at blive klogere :-)

  SvarSlet
 5. Det ser nu rigtig hyggeligt ud og er dog mere dekorativt end en bakke jord;)) Det glæder mig at din bog går godt, jeg glæder mig også til at eje den.

  SvarSlet
 6. Godaften.Fine opstillinger du viser-elsker selv at lave sådanne.Og dejligt at høre at det går godt med din nye bog.God advent til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Hvor det ser dejligt ud på dine billeder Tillykke med at det går godt med din bog. Den er på ønskelisten, så må vi se, hvad mine børn vælger til mig.

  SvarSlet
 8. Gode billeder.
  Hvor har du lavet det hyggeligt.
  Dejligt at høre det går godt med din nye bog.
  Tak for kigget.
  Ha´ en hyggelig aften.

  SvarSlet