lørdag den 10. december 2011

Gran, Gran, Gran må der til

Gran må der til, her i julen, jeg har været i haven i dag.... dels for at klippe stauder ned, og dels for at nedlægget et område med gyldenris... de havde bredt sig alt for meget, så min søde Leif hjalpe med at grave dem op, hvorefter de blev smidt UD! Ikke mere gylderis her tak!
Fik sået 16 forskellige storkenæb og 2 forskellige haveorkideer. Storkenæbene står ude, og orkideerne står køligt i kælderen:) Nogen der har erfaring med haveorkideer?
Fik taget lidt gran billeder i dag.... er godt træt oven på denne kolde og stormfulde dag i haven...Fortsat god aften:)

9 kommentarer:

 1. Smukke billeder.
  Jeg kommer nok ikke i haven før til foråret.
  Her har vi jo fået sne igen.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 2. Sådan en flittig kone og nogle smukke motiver.

  SvarSlet
 3. Hej Anne Gine
  Jeg kan godt forstå I smed de Gyldenris ud, de vokser som ukrudt. Den lille fine med de lilla blomster, er det en gyldenlak? Hvis ikke hvad er det så?
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Skønt med sådan en dag hvor der alligevel godt kan laves lidt i haven. Have orchideer har jeg ingen erfaring med så desværre.

  Hvor ser det bare hyggeligt ud hos dig :=)

  Dorthe

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentar:) Og Ja Lisbeth den lilla er en gyldenlak, jeg klippede den ned sidst på sommeren, fordi den var blevet lidt grim og ingen blomster, så nu står den fint og blomstre igen:) God 3. Advent derude i landet:) Anne Gine

  SvarSlet
 6. Hej Anne Gine. Ja sikken en masse skønne billeder. Jeg har en enkelt have orkidé og den ved ikke den er sart. Så den står ude hele året og bliver vinterdækket nu. Den står ved vores terasse og i læ ved vores hortensia. Men den er meget meget smuk, desværre blomstrer den jo ikke så længe, men mens den gør er den utrolig smuk.

  Fortsat god søndag.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 7. Hej Anne Gine,
  Sikke en travl lørdag du har haft. Smukke billeder og meget fine juleopstillinger. God 3. søndag i advent. Vil også prøve at få sået lidt staudefrø i dag.

  SvarSlet
 8. Såååå fine og inspirerande bilder!

  Ynskjer deg gode og glade førjulsdagar :)

  Klem frå Astrid ♥

  SvarSlet