mandag den 12. december 2011

Rose efterlyses

I går var det et fantastisk vejr, vi var i haven i næste 5 timer. Stauder blev klippet ned (nu har jeg snart været hele haven igennem) afklippet blev kørt på "omlasteren" og ny muldjord fik vi med retur (gratis) en af de få gratis ting her i Halsnæs kommune:). Og når jeg nu er i havehumør.... Ja så er det jo de nye ideer kommer :) Mit nye projekt skal være........ Et nyt rosenbed:) jeg er ikke så godt til det med roser, de dør gerne hos mig, men nu prøver jeg altså igen. Og nu er det jeg har brug for hjælp for jeg efterlyser en lyselilla rose. Jeg har købt den i buketter flere gang, men ved ikke hvad den hedder.

Måske I kender den!
Jeg fik i weekenden også sået 16 forskellige storkenæb og 2 forskellige orkideer, dem er jeg meget spændt på:)
Fortsat god aften

9 kommentarer:

 1. Det ligner en Blue moon, men jeg er ikke sikker. Jeg har lige købt 5 stk barfodsroser af Blue moon. Jeg faldt for den, da jeg så et billede af den hos Høneballehaven.

  SvarSlet
 2. Tak Gitte H. jeg har læst at Blue moon er lidt vintersart, og at den skal vinterdækkes, måske det kunne være den. Når jeg først falder for en blomst... ja så må jeg eje den:)

  SvarSlet
 3. Du må bladre lidt i gamle blogs (bl.a. Claus Dalby) for jeg synes da bestemt at der har været en stor hype omkring en lilla rose her på bloggen i sommer

  SvarSlet
 4. Jeg synes bestemt også det ligner Blue Moon, der er også den, der hedder Blue Perfume, men jeg synes ikke den er så livskraftig hos mig. Har du set den rose, jeg lige har købt? Den hedder Odyssey jeg har lige fået mail fra rosertilhaven.dk at de har nogle få eksemplarer af den rose, så hvis du er hurtig, kan du måske få lov at få af dem. Du skal maile til dem, de er udsolgt på webshoppen.
  http://rosertilhaven.dk/shop/twice-in-a-352p.html eller hvad med disse to, dem kan jeg godt blive forfalden til.
  Håber du finder ud af det og får noget godt. Glæder mig til at høre om det :o)

  SvarSlet
 5. Din rose er en "blue Moon" eller også en "twice in a blue moon", min blue moon klarede ikke sidste vinter desværre :(

  SvarSlet
 6. ja Høneballehaven tror også jeg "hælder" til Blue Moon.... Syndt at den er lidt sart Tim:) men jeg må nok vente til foråret med at købe. Anne Gine

  SvarSlet
 7. Det lyder vildt med alle de stauder du har sået, har du god spireprocent på alle dem du sår? Jeg har jo ikke held med såning af stauder (kun de meget villige) så jeg er næsegrus af beundring for jer der bare sår og sår;)

  SvarSlet
 8. Jeg tror altså også det er en Blue Moon. Håber ikke de er så sarte, som jeg har læst, jeg har nemlig sat ikke mindre en 4 stk. Købte 5 på tilbud hos Bilka, forærede en væk og plantede resten. Har dækket dem med gran og været ude og kigge til dem og de er begyndt og skyde. Så de er da faldet til. Nu skal de så bare nurses i vinter:):)

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth. jo jeg har god erfaring med spirerprocenten, men sår jo også de fleste som friske frø:)
  Lise Lotte. ja det må nok blive Blue Moon jeg køber til næste år, så kan jeg jo bar håbe at den ikke er for sart:)
  tak for jeres kommentar:)

  SvarSlet