søndag den 27. januar 2013

Fin Lektørudtalelse af "Staudefrøbogen fra frø til staude"

Jeg har modtaget en rigtig flot Lektørudtalelse af min bog ”Staudefrøbogen fra frø til staude”Lektørudtalelse ”Staudefrøbogen fra frø til staude” af Anne Gine Christiansen.

Beskrivelse
Bogen er et glimrende opslagsværk med beskrivelse af ca. 150 forskellige kendte stauder. I bogen får man en grundig vejledning i, hvordan frøene skal sås, hvilken jordtype, lysforhold, og hvor lang er blomstringsperioden osv.

Der er tydeligvis kælet for bogen med mange detaljer med flotte foto og grafisk opsætning, som gør den inspirerende at blade i og bruge som opslagsbog.

Samlet konklusion
Hvis biblioteket har gamle titler kan de med fordel skiftes ud med en bog som denne. Stilles den frem til udstillingen til sommer, vil den blive lånt ud med det samme.

Her var et lille udpluk at Lektørudtalelsen www.staudecafeen.dk

20 kommentarer:

 1. Tillykke med den flotte lektørudtalelse :)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor fint! Til lykke med den fine omtale :-)

  SvarSlet
 3. Flot omtale, tillykke! Det må være en skøn følelse at høre ens "barn" omtalt så fint. Jeg smutter ind til min boghandler imorgen og sørger for at han får den på hylderne!

  SvarSlet
 4. Flot og tillykke Anne-Gine:o)

  SvarSlet
 5. Tillykke med den flotte udtalelse :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anne Gine. Ja! jeg kan kun tilslutte mig koret.......stort tillykke med den flotte omtale.God aften Jette

  SvarSlet
 7. Det var en rigtig flot udtalelse. Jeg havde ønsket bogen i julegave. Desværre var den udsolgt på det tidspunkt, men jeg fik et "gavekort" og nu er den altså på vej. Jeg glæder mig.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 8. Kæmpe tillykke. Det har du også fortjent. Jeg kan kun tilslutte mig de rosende ord.

  Laver du en del 2 også? Der er jo nok af planter at tage fat på, og jeg køber den gerne :)

  SvarSlet
 9. Tillykke! Sikke en dejlig anerkendelse Anne Gine! Jeg har den desværre ikke selv endnu! Men jeg glæder mig meget til at jeg får fingre i den! :)

  SvarSlet
 10. Tillykke - dét var da en flot udtalelse, jeg ved ikke hvordan det er økonomisk at blive indkøbt af biblioteker, men det er ihvertfald et ordentligt skulderklap til dig. Glæder mig til at lære bogen at kende, for selvfølgelig er den også på min ønskeseddel.

  SvarSlet
 11. Tillykke den kom fluks på min ønske læse liste..

  SvarSlet
 12. Flot udtalelse det er da en varm anbefaling!

  SvarSlet
 13. Det er første gang jeg ser din blog.Jeg vil gentage hvad jeg har skrevet et andet sted.Tillykke Anne Gine sikken en anerkendelse. Det er også en skøn og vejledende bog.

  SvarSlet
 14. Hej. Et stort tillykke herfra, det er en rigtig flot udtalelse . Jeg synes, det er så fantastisk, at du har skrevet sådan en bog som vi har manglet længe. Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde "Bestil staudefrø"linket? Jeg vil gerne bestille den!

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Birgitte - du kan bestille den via www.staudecafeen.dk under bestil staudefrøbogen eller på Webshoppen :) Anne Gine

   Slet
 15. Mange tak for jeres søde kommentar :) Anne Gine

  SvarSlet
 16. Også stort tillykke herfra, sikke en flot anerkendelse..
  Hilsen Susanne

  SvarSlet