lørdag den 2. februar 2013

Vil du en tur med i "Haven i Hune" ?

Super flot vejr i dag, men koldt, så jeg tror bare jeg bliver inde i varmen. Jeg er ved at lave haveplaner for 2013 og sidder i den forbindelse og kigger på kære sommerbilleder fra sidste år, og fald lige over albummet Haven i Hune. Vi var på en mini ferie i Haven i Hune 2012, og herfra vil jeg vise lidt billeder. God tur!
Har du være i Haven i Hune? hvis svaret er NEJ så har du bestemt en tur tilgode :)

14 kommentarer:

 1. At se Annes have, er et must for havefolket. Jeg havde ønsket at se haven i en del år, men kom desværre først til at se haven efter hendes død. Min familie og jeg var på ferie i Nordjylland i 2011, og så måtte jeg simpelthen se den.

  Haven var lige så vidunderlig, som da jeg så TV udsendelserne med Haven i Hune og jeg har også læst Annes bøger. Men jeg kunne forestille mig, at haven må miste lidt af hendes sjæl år for år, for uanset hvor mange gartnere som passer en have, så må ånden mangle lidt, når den ikke bliver tilført nye ideer og forandringer fra skaberen.

  Hvis jeg kommer på de kanter igen, så er jeg nødt til at have et gensyn:-)

  SvarSlet
 2. Haven i Hune er efter min optik en af de smukkeste haver i Danmark. Vel har jeg ikke set alle haver, men synes at Annes er helt i særklasse. Alene stemningen, for slet ikke at tale om arkitekturen i haven.
  Tak for fine billeder. Rart med havebilleder uden mennesker på!
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 3. Skønne billeder fra en skøn have, som jeg besøgte før Anne's død. Vi var så heldige, at hun modtog os i haven, da vi ankom dertil. Som jeg husker den, så det en have, som man kan gå igennem mange gange, uden at have set det hele alligvel. Tror jeg må have mig "sneget" forbi en dag i sommerferien, for at opleve den med egne øjne.

  SvarSlet
 4. Tak for turen, jeg har været i haven, men KUN een gang, min mand var ikke med, så jeg pønser på at lokke ham med derop i år - måske i maj - så ser haven sikkert anderledes ud end den gjorde i august da jeg var der :)

  SvarSlet
 5. Ja og tak for gensynet - haven i Hune er helt fantastisk:-)

  SvarSlet
 6. Hej Anne Gine.Smukke billeder fra en dejlig have.Har desværre ikke været der selv,men der et must næste gang vi kommer til det Nordjyske.
  Tak for synet god weekend Jette

  SvarSlet
 7. Hej. Vi er nogle stykker, der har en tradition om at tage derop hvert år. Vi bor ikke så langt derfra. Det er altid en fantastisk oplevelse. Dine billeder er rigtig gode og det er også altid rart med et gensyn.

  SvarSlet
 8. Ja, gerne igen og igen :)

  Jeg var der kort efter hendes død, og det var en fantastisk oplevelse, som må gentages snart.

  SvarSlet
 9. Har været så heldig at kende Anne just helt tilbage fra da hun kun havde nordhaven og sit lille værksted og Claus og hende boede ude i klitterne
  At kunne se hvergang, de lagde en ny grund/sommerhus til deres efterhånden store grund
  At kunne se hendes udvikling udi have kunst blev størrere
  Hun VAR en meget specielt damen og ved sine menings mod som måske ikke altid faldt i go jord i lokalmilijøet ;-))))

  SvarSlet
 10. Ha ha der fik du mig, jeg tænkte YES endelig et bloggertræf i Annes dejlige have... Jov har været der mange gange, har mødt Anne og snakket med hende. Trænger til at komme der op igen - en gang hvert år.

  God søndag

  Maria Den eksperimenterende have

  SvarSlet
 11. Sådan tænkte jeg også, Maria. Nå vi må vel gøre noget ved det en dag.

  Elsker den have (og kringlen i caféen).

  SvarSlet
 12. Tusind Tak for turen! Det er en mageløs dejlig have :)
  Fortsat god dag!

  SvarSlet
 13. Jeg må med skam i stemmen sige nej......jeg har stadig en tur til Hune til gode......måske 2013 skal være året!!!

  Tak for turen gennem dine skønne billeder....jeg nød hver sekund ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet