søndag den 7. april 2013

Forår og Lysthus

Troede foråret var lige om hjørnet, men nej hele haven er dækket med sne igen (Nordsjælland) Jeg ved ikke hvordan I har det, men jeg trænger altså til VARME  og skønne blomster, så er det jo godt at man kan købe lidt forår:) I dag har jeg været ud og købe en gl. dør og et gl. vindue for jeg skal nemlig snart igang med at bygge et lysthus, det er nu ikke mig der bygger, men jeg har tegnet et lysthus lige som jeg ønsker mig:) jeg skal nok lægge billeder ind når lysthuset begynder at tage form. Hermed lidt forårsbilleder. Er du på Facebook så husk at melde dig ind i "Staude" gruppen


Pink martsviol

Martsviol og hyacinter

Kobjælde

Stribet krokus
Rigtig god ny uge

4 kommentarer:

 1. Den stribede krokus har jeg også med i dag. Kobjælden er nok ikke fra haven, det er vist for tidligt.

  SvarSlet
 2. foraarsstemning,jeg synes det ser smukt ud med pink martsvioler i den gamle krukke. jeg har aldrig set en pink martsviol.Den ser meget lys ud.
  Jeg rejser fra Brisbane om faa timer.
  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 3. Sikke en flot Martsviol. Kender den ikke i pink. Fik en hvid af min mor sidste år, så den glæder jeg mig til snart at hilse på(øh, er vi ikke i April nu? - det må så være Aprilvioler i år.....)
  Glæder mig til at følge lysthusbyggeriet!
  Lotte

  SvarSlet
 4. Åh Anne Gine.....det lyder som et helt fantastik projekt.....og sikke skøn den er den lyserøde martsviol. Et herligt opløftende syn ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet