onsdag den 6. juli 2011

Nyt staudebed + stemningsbilleder fra haven

Så er mit nye staudebed snart gravet færdig, så i weekenden skal  jeg igang med at plante stauder sssskkkøøønnnttt:) Hermed også lidt stemningsbilleder fra haven:)11 kommentarer:

 1. Det bliver dejligt at komme i gang med at plante stauder, held og lykke med det.

  SvarSlet
 2. Har du allerede en færdig plan over hvilke stauder, der skal i bedet? Dejligt med et nyt planteprojekt, bliver spændende at følge.

  SvarSlet
 3. Og hvad skal du så plante? Jeg er nysgerrig ;)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg er også nysgerrig. Vis os gerne en plan. Det er altid dejligt med ny jord der kan plantes til.

  SvarSlet
 5. Uuuhh, det ser lækkert ud! Er det der, der skal være spejlbassin også? Det glæder jeg mig til at se! Så jeg rigtigt - har veronicaen en sart rosa farve???

  SvarSlet
 6. flot flot... blir' spændende at følge

  SvarSlet
 7. Det ser ud til at alt det "sure" forarbejder er ved at være overstået mht til det nye staudebed....ny venter alt det rigtig sjove...indkøb og plantning - er helt misundelig og glæder mig vildt til at se resultatet :o)

  SvarSlet
 8. Jeg har tegnet en plan over hvilke stauder der skal i bedet. Men har allerede ændret i planen:) for udover rosa, lilla og pink, vil jeg også plante nogle vinrøde stauder.
  Og ja Anette, det er her der også skal spejlbassin i, og ja veronica er sart rosa, super sød er den:)Jeg mangler kun jordforbedrig, så kan jeg begynde at plante. Det er jo også det sjove:)Jeg skal nok komme med en planteliste over hvilke stauder der kommer i. Og jeg vil løbende komme med nye billeder:) Anne Gine

  SvarSlet
 9. Det ser spændende ud, god fornøjelse i week-enden :o)

  SvarSlet
 10. God fornøjelse med tilplantningen. Glæder mig til at se resultatet :-)

  SvarSlet
 11. Det er det allersjoveste - at lave nye bede :) Det bliver spændende at se, hvad du får puttet i jorden.

  SvarSlet