mandag den 6. februar 2012

Staudesåning i fuld gang - igen igen

Så kom der endnu lidt staudefrø med posten. En kuvert fra Frøtorvet og en fra Impecta:) Selvom jeg har sået mange stauder i efteråret (fra egen have) ja så måtte jeg altså liiiiig købe lidt ekstra, jeg skulle jo nødig kede mig:). Jeg har nu KUN sået et par potter inde, og venter med at så resten ude  til sidst i februar, i håb om at den værste kulde er væk. Faldt lige over nogle sommerbilleder fra juli 2011.

Fortsat god uge :)

14 kommentarer:

 1. Skønne billeder, det er tiltrængt efter sådan en kold dag. Jeg glæder mig til det bliver tid at så, det er dejligt at se frem til. Så starter foråret :-)

  Knus Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Hej Anne Gine
  Skønne billeder du viser, det bliver dejligt, når haven kommer til at se sådan ud igen. Er næstsidste billede en chokoladeblomst? Den ser lidt anderledes ud.

  SvarSlet
 3. Anne-Mette - ja det er hammer koldt, så lidt sommerbilleder hjælper lidt:)

  Høneballehaven - Tak:) Beklager jeg ikke har skrevet ved hver billede, men jeg var lidt mandagsaftendoven:) men det næstsidste billede er Rudbeckia Cherry Brandy - Solhat,det er en sommerblomst du kan så fra frø, men jeg har haft mine i 4 år uden problemer...:) Det er en super skøn farve

  SvarSlet
 4. Det er dejlige billeder, som sætter gang i sommer-drømmene :-))

  I menuen øverst til højre har du skrevet "Havefestival og besøgshaver 2012". Jeg går ud fra, at det er et link, men det virker ikke for mig. Jeg er ellers ret nysgerrig efter at vide, hvad der står ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina
   Desværre er det "kun" en reklame. Men du kan se om havefestival på www.haven.dk jeg holder havefestival den 23.06.12. Der skal du være velkommen. Anne Gine

   Slet
 5. Jeg står lige selv og fedter med lidt frøsåning. Er bare så bange for at komme for tidligt i gang, så jeg ender med en masse skravlede ranglebørn... men jeg håber og tror det bedste, indtil andet er bevist.
  Fortsat god mandags-aften-dovning til dig :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Fru Friis. Hvis det er indesåning kan du godt så nu, bare du har tilskudslys:) Anne Gine

   Slet
 6. Herlige billeder med smukke farver - åhh hvor vi glæder os :o)

  Go fornøjelse med alle frøene...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Ind til videre har jeg kun sået chili. Med den kulde vi har lige nu venter jeg til sidst i februar, for fortsætter de lave frost grader som sidste år, får jeg problemer med plads og ranglede planter!

  SvarSlet
 8. .....jeg må altså også have fat i lidt mere så og prikle muld :0) Skønne sommerbilleder :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 9. Når jeg ser dine dejlige billeder glæder jeg mig endnu mere til sommeren. Knus til dig. Rikke

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder.
  Jeg venter lidt endnu med at så. Det er første gang jeg skal forsøge at så frø fra egne og andres planter, så jeg er spændt på om det vil lykkes.
  Har dog fået så og priklejord hjem
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 11. Uha uha..kunne da godt være at man skulle se at komme i gang med at så lidt. Har i hvert fald en del poser som SKAL sås denne måned. Men mon ikke jeg når det...skal lige have lidt jord, så går jeg amok, og nogle dagslyspærer.
  Smukke billeder, kom så forår!!!!!!
  Kh Marlene

  SvarSlet
 12. dejlige sommerbilleder - og det næst sidste er helt vidunderlig.

  SvarSlet