torsdag den 15. marts 2012

Årets tema – farven lilla

Årets tema – farven lilla
I år skal mine krukker fyldes med lilla stauder, løg, knolde, grøntsager og sommerblomster.
Lilla er sådan en skøn farve i haven, den kan jeg ikke få nok af, og rosa kommer jeg nok ikke uden om.
Men i min forhave, skal der hygges lidt. Vi har 2 højbede med frugt/grønt/krydderurter, en blodblomme og så er der ellers en masse stauder i gule farver.
Farven gul er nu ikke lige mig, men jeg vil ikke helt undvære den solgule farve, men derimod er jeg faldet for den lysegule farve, og har den flere steder i haven.
For at vende tilbage til det gule, så har jeg sat en gammel stol, og på den skal der sættes krukker, med gule blomster, rundt om stolen skal der også stå krukker, lige nu er jeg ved at plante krukker med diverse forårsløg, og lidt lanterner, skal der også til.
Har du også et ”tema” for din have…. Eller måske noget helt andet? Fortæl, fortæl Jugens buket er rosalilla rose og sart rosa ranunkel

Har vist lavet lidt for meget i haven og har overanstrengt mit ene knæ, så nu går jeg og humper rundt, uden at lave så meget ØV og så lige når foråret var godt i gang:)

4 kommentarer:

 1. Lilla er en dejlig farve, den kan jeg også godt lide. Og den sartgule er også ved at snige sig ind i min have.
  Det med knæet kender jeg alt for godt, håber du snart kommer over det, god bedring.
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Havde også planer om lilla krukker og havde derfor lagt masse af lilla tulipan løg i krukker i efteråret,men men musene kom og spiste dem før jeg fik dem flyttet i drivhuset, så måtte nøjes med de rester jeg fandt i Bilka . Så intet tema fra mig bare glad for der kommer noget.

  SvarSlet
 3. Sidste år var mit tema hvide blomster i drivhuset i år bliver det måske lyseblå.

  KH Margrethe

  SvarSlet
 4. Stakkels dig, håber at dit ben er blevet OK igen. Jeg har planer om Gladiolus i en stor balje i år - jeg har købt 3 pakker lyserøde løgblandinger i Netto, så jeg er spændt på om de vil blive fine.

  SvarSlet